Kunstroute 2023 

 

Nieuwste nieuws

 

Op 19, 20 en 21 mei is er in Veere een Kunstroute. Deze route loopt langs 26 locaties en 42 kunstenaars. Uiteraard zijn alle galeries geopend, maar daarnaast ook prachtige particuliere locaties, de openbare ruimtes waaronder water.

Vanaf eind April ligt de gids klaar bij de galeries, winkels en de openbare gebouwen in en rond Veere.

‘De route wordt georganiseerd door Kunst in Veere, een groep kunstenaars, die zich verenigd heeft om dit soort evenementen te kunnen organiseren. Zij organiseren de Kunstroute samen met Museum Veere.

De locaties worden gemarkeerd door de rode stip, het logo van Kunst in Veere. In het artikel hieronder ziet u de lancering van dit symbool.

 

Ouder nieuws

 

Kunst uit Veere met focus op de rode stip!

Veerse kunstenaars exposeren hun werk in het raam van Atelier Hoed Gezien te Middelburg.Zij doen dat naar aanleiding van de pas uitgekomen brochure ‘Kunst in Veere’, waar de rode stip als logo op de kaft is afgebeeld. Met dit krachtige, rode, afgeronde symbool willen ze een statement maken van het belang van kunst en cultuur in de huidige tijd. De kunstenaarskolonie te Veere is anno 2022 levendiger dan ooit! Het leeft, het bruist en inspireert!De Veerse kunstenaars bieden u een breed scala aan kunstuitingen. In elk kunstwerk heeft de stip een andere plaats en betekenis. Een mooie reeks van authenticiteit, verbeeldingskracht en vakmanschap wacht op u!

De kunstwerken zijn van 2 t/m 30 april 2022 van zonsopgang tot zonsondergang te zien voor het raam bij atelier Hoed Gezien aan de Nadorstweg 38 te Middelburg.Loop gerust het tuinpad op om de kunstwerken van dichtbij te bekijken.

Belt u even aan om de brochure ‘Kunst in Veere’ in ontvangst te nemen?